Häät ja juhlat ulkomailla

Yhteistyöverkostomme ulottuu myös ulkomaille ja autamme tarvittaessa järjestämään häät, muut juhlalliset tilaisuudet sekä yritysten tyky-päivät kotimaamme ulkopuolella. Tällä hetkellä kauttamme järjestyvät erilaiset tilaisuudet Virossa Tallinnassa ja Vihulassa sekä Espanjassa Ibizalla ja Costa Blancalla. Vaivaton tapa yhdistää juhliminen ja matkustelu. Lähde viettämään intiimiä seremoniaa yhdessä kumppanisi kanssa tai kokoa mukaan isompi porukka.

Virossa yhteistyökumppaneidemme avulla järjestämme häät, juhlat ja muut tilaisuudet Tallinnan vanhan kaupungin liepeillä sijaitsevassa hotelli Von Stackelbergissa. Viihtyisä kaupunkikartano henkii vanhan ajan tunnelmaa, mutta on kuitenkin mainio tapa yhdistää modernit kaupunkihäät perinteisessä miljöössä. Maaseutua suosiville oiva vaihtoehto on vetäytyä maaseudun rauhaan Vihulan kartanoon, jossa tilat voi varata yksityiskäyttöön koko seurueelle.

MainManorHouseI_4

Vihulan kartano

von%20Stackelberg%20Hotel%20Tallinn%20standard%20room_3

Von Stackelberg

Kaval%20Ants%20(34)_6

Hotelli Von Stackelbergin juhlatila

Halutessaan yhdistää rantalomailun ja juhlan, on asiakkaallamme käytössään ammattitaitoinen ja laaja yhteistyöverkostomme myös Espanjan Costa Blancalla ja Ibizalla. Asiakkaan näin halutessaan järjestämme perinteiset häät espanjalaisittain joko paikallisessa juhlatilassa tai esimerkiksi rauhallisella rannalla meren kohistessa taustalla. Autamme ja opastamme myös kaikissa vihkimiseen liittyvissä muodollisuuksissa.

iStock_000082706543_Large The bride and groom, tenderness iStock_000085442287_Large

Räätälöimme juhlallisen tilaisuuden niin pieneen kuin suureenkin tarpeeseen. Hoidamme järjestelyt tarvittaessa etukäteen, eikä asiakkaamme välttämättä tarvitse tehdä muuta kuin saapua paikalle. Lisäksi takaamme juhlien vieton kaikissa vaiheessa (suunnittelussa, valmistelussa ja itse vietossa) suomenkielisen palvelun ja olemme tarvittaessa henkilökohtaisesti paikalla alusta loppuun.

Halutessasi viettää vihkiseremonian ulkomailla, autamme kaikissa järjestelyissä liittyen avioliiton esteiden tutkimiseen ja itse vihkimiseen. Yhteistyökumppaneidemme avulla myös kaikki juhliin liittyvät oheispalvelut, kuten catering, kuljetus ja valokuvauspalvelut ym. on mahdollista hankkia paikan päältä tarpeen mukaan.

 

Jos kiinnostuit, niin otathan yhteyttä.