Juhlasuunnittelu

Guests And Couple Toasting Champagne Flutes During Reception

Avullamme järjestät ikimuistoiset perhejuhlat ja muut yksityistilaisuudet. Autamme suunnittelussa ja halutessasi järjestämme kaiken kutsukorttien lähettämisestä aina loppusiivoukseen asti. Kauttamme voit myös hankkia yksittäisen osa-alueen, kuten somistuspalvelun juhlaasi. Avullamme löydät juuri Sinun juhliesi kannalta parhaan tarjoilun, ohjelman, teeman ja jopa juhlapaikan. Halutessasi tuomme juhlasi vaatimat palvelut kotiisi tai omalle kotipihallesi.

Innovatiivinen tiimimme järjestää juhlat niin perinteiseen kuin persoonalliseenkin tyyliin. Asiantuntevan palvelumme avulla järjestät kaikenlaiset perhejuhlat ristiäisistä, valmistujaisjuhlista, syntymäpäiväjuhlista aina häihin ja muistotilaisuuksiin saakka. Halutessasi Sinä, perheesi ja muu juhlaväki voitte keskittyä olennaiseen sillä aikaa, kun me hoidamme kaiken juhlien järjestämiseen ja toteuttamiseen liittyvän.

Toimintatapamme perustuu tehokkuuteen ja taloudellisuuteen. Voit määritellä tilaisuudellesi tarkan budjetin, johon sitoudumme ja järjestämme sen perusteella yksilölliset ja unohtumattomat juhlat. Veloitamme juhlasuunnittelusta aina sopimuksen mukaan. Määritellessäsi juhlalle budjetin, sisällytämme oman palkkiomme budjetin raameihin, etkä maksa yhtään enempää kuin olit suunnitellut.